Benelux

Efter to mål på landsholdet: Ajax-dansker så rødt i reservekamp

20-årige Victor Jensen blev udvist tidligt, da Ajax-reserverne mødte AZ Alkmaars reserver. Danskerens holdkammerater formåede dog at vinde kampen i undertal.

20-årige Victor Jensen går stadig og kæmper om at få chancen på førsteholdet i Ajax, hvor han har været i tre år og langsomt bevæget sig op i rækkerne.

Og i den netop overståede landskampspause viste Jensen sig da også glimrende frem, da han scorede begge mål i U21-landsholdets 2-1-sejr over Finland.

Derfor spillede danskeren også en uheldig rolle, da klubbens reservehold Jong Ajax fredag mødte AZ Alkmaars reserver.

Ajax kom hurtigt bagud i opgøret, men fik dog udlignet efter allerede 15 minutters spil. Syv minutter senere kom danskeren så i fokus, da han modtog et direkte rødt kort og altså efterlod sine holdkammerater med en mand i undertal resten af kampen.

De unge Ajax-drenge lod sig dog ikke tryne af den grund og nåede derfor også at komme foran 2-1 inden pausen. I anden halvleg blev det også 3-1, inden at AZ reducerede til 3-2 med en halv time igen.