Video : Tipsbladet
Serie A

Inter-træner slår fast: Der er plads til Christian Eriksen

Christian Eriksen kan formentlig se frem til mere spilletid i den kommende tid, hvor Inter skal spille mange kampe.

Christian Eriksen har ikke fået meget spilletid i Inter i denne sæson, men Antonio Conte er ikke i tvivl om, at der er plads til den danske kreatør i Milano-klubbens trup i denne sæson.

Hidtil er det dog blot blevet til 74 minutter fordelt over tre kampe i Serie A for Christian Eriksen, der øjensynligt står bag en række andre midtbanespillere i køen om spilletid. Nu begynder Champions Leagues gruppespil imidlertid også, og derfor venter et tæt kampprogram for Inter.

Og her bliver der brug for danskeren. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Barcelona og Real Madrid holder øje med Bruno Fernandes

- Om han spiller meget eller lidt i Inter, ved jeg ikke. For mig spiller han den rigtige mængde, mens han respekterer holdet.

- Jeg kan begå fejl, men jeg er tilfreds med det, Christian bringer til gruppen, og jeg tror, han også er. Der vil være plads til ham, ligesom der er til alle de andre. Det bliver en lang og udmattende sæson, siger cheftræner Antonio Conte ifølge Football Italia.

Antonio Conte slår også fast, at han har tænkt sig at rotere.

- Jeg har færre problemer end andre gange med hensyn til valg at træffe. Det er sikkert. I morgen (lørdag, red.) er den første kamp af syv, hvor vi skal spille hver tredje til fjerde dag.

- Vi tænker også på Champions League, så rotationer bliver nødvendige. Jeg er rolig, måske starter vi i morgen med tre midtbanespillere, så tre forskellige på onsdag og andre på lørdag. De vil alle spille nøglerolle. Jeg arbejder godt med alle, så længe de er tilgængelige. Det vil være nøglen til denne sæson, siger Conte.

Lørdag skal Inter møde Simon Kjær og AC Milan i Serie A, før de onsdag skal møde Borussia Mönchengladbach i første spillerunde af Champions Leagues gruppespil.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?