Video : Tipsbladet
1. division

FC Helsingør tager ny sejr mod bundprop

FC Helsingør buldrer videre i 1. division.

FC Helsingør har været flyvende i denne sæson, efter at de er rykket op fra 2. divison til 1. Division, og storformen fortsatte søndag eftermiddag.

Det nordsjællandske mandskab sikrede sig nemlig sæsonens femte sejr i løbet af de første syv kampe, da de besejrede Skive IK på hjemmebane.

Læs også:Helsingør-træner: Vi kigger opad

Sejren blev grundlagt allerede efter knap to og et halvt minut, hvor FC Helsingør kom foran. Efter et hjørnespark hoppede værternes Jonas Henriksen højest ved og headede bolden flot ind ved forreste stolpe.

Dermed var de på sejrskurs, og den kurs fortsatte de på. Den stilling holdt nemlig indtil slutminutterne, hvor Elijah Just kunne sende 2-0-scoringen i mål efter et velspillet angreb, før Skive dog reducerede til slutresultatet 2-1. 

Læs også:VB-boss om transfervinduet: Vi har nået meget af det, vi gerne ville

FC Helsingør tog således de tre point og er nu nummer tre i 1. division, hvor de er á point med Silkeborg IF med 15 point. Kun Viborg FF har flere point med 17 af slagsen.

Til gengæld fortsætter Skive IK deres dårlige start på sæsonen, hvor de efter syv spillerunder endnu ikke har vundet en kamp og blot har hentet et enkelt point.