Brøndby lider første nederlag i sæsonen til SønderjyskE

Førerholdet Brøndby tabte for første gang i sæsonen efter 0-2 på udebane mod Sønderjyske.

Brøndby måtte for første gang i sæsonen gå tomhændet fra banen, da holdet på udebane indkasserede et nederlag på 0-2 mod Sønderjyske i Superligaen.

Det var blevet til lutter sejre i de første fire kampe, men to scoringer af hjemmeholdet kort efter pausen ødelagde Brøndbys stime.

Første halvleg var meget chancefattig og rodet. I anden halvleg kom der lidt flere chancer, hvilket Sønderjyske udnyttede - dog var spillet stadig rodet i store dele af halvlegen.

Trods nederlaget beholder Brøndby førstepladsen med 12 point. Sønderjyske kravler en enkelt plads op på fjerdepladsen med 10 point inden de resterende kampe i femte runde.

Sønderjyske og Brøndby har aldrig nogensinde spillet 0-0 mod hinanden i deres 40 indbyrdes superligaopgør. I første halvleg var der dog ikke meget, der tydede på en målrig kamp.

Der var stort set ingen chancer, og begge hold havde svært ved at nedbryde modstanderens defensiv.

Den største chance inden pausen tilfaldt værternes forsvarsspiller Stefan Gartenmann efter 43 minutter, der dog måtte se sit skud tæt på mål blive blokeret.

Kun tre minutter inde i anden halvleg kom der hul på bylden, da angriberen Haji Wright med et fladt spark sendte bolden ind bag Brøndby-keeper Marvin Schwäbe, der så lidt skidt ud i situationen.

Hjemmeholdet fordoblede scoringen efter 54 minutter, da wingback Alexander Bah var kommet ind i feltet og nemt kunne sende Anders K. Jacobsens indlæg i mål efter en flot dribletur.

I overtiden var indskiftede Rezan Corlu tæt på at reducere for gæsterne, men afslutningen strøg lige forbi stolpen.