Liverpool overvandt skidt start mod Sheffield United

Liverpool kom tidligt bagud, men vandt alligevel lørdagens opgør mod Sheffield United med 2-1.

Efter en stærk sidste sæson er Sheffield United kommet skidt fra land i denne, og lørdag aften skulle Chris Wilders mandskab på en svær opgave ude mod Liverpool.

Men gæsterne fik en rigtig god start.

12 minutter inde i opgøret fik Fabinho nedlagt Oli McBurnie i feltet, og efter VAR-gennemsyn blev udeholdet tildelt et straffespark. Dette tog Sander Berge sig af, og så gjorde han det til 0-1.

Ikke mange minutter inden pausen lykkedes det imidlertid Liverpool at udligne.

Jordan Henderson slog et skarpt indlæg ind til Sadio Mané, der fik headet lige på Aaron Ramsdale, men bolden røg derefter ud for fødderne af Roberto Firmino, som uden problemer kunne sparke den i nettet.

Efter 62 minutter fik også Mohammed Salah sparket bolden i mål, men her blev scoringen annulleret for offside efter VAR-gennemsyn.

2-1-scoringen kom derimod blot få minutter senere, hvor Mané slog et indlæg ind i panden på Diogo Jota, der var steget til vejrs og headede bolden ind bag Ramsdale.

I det 81. minut havde Salah et forsøg på stolpen efter en fremragende vending i Sheffield United-feltet, men lige lidt betød det, for gæsterne kunne ikke passere Adrian yderligere. Derfor tager Liverpool tre point med fra opgøret.

Det betyder også, at Jürgen Klopps mandskab nu er á point med Everton, der blot fører Premier League på en bedre målscore.

Sheffield United er næstsidst med blot et enkelt point efter seks kampe.