Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs: Manchester United har set sig varm på AC Milan-stjerne

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Barcelona og Juventus i stor byttehandel
Note
: De to mandskaber tørner sammen onsdag aften, og de kan også snart være involveret i en stor byttehandel. I hvert fald vil Juventus forsøge at hente Ousmane Dembele til Torino, og de skal være klar til at sende Federico Bernardeschi til Spanien som et led i den aftale.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Nicolo Rovella fra Genoa til Inter eller Juventus
Note
: 18-årige Nicolo Rovella har spillet to kampe for Genoa i Serie A i denne sæson, og her har han øjensynligt imponeret. Både Inter og Juventus meldes nemlig interesserede i midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

David Alaba forlader Bayern München
Note
: Alt tyder på, at David Alaba forlader Bayern München efter denne sæson. For tredje gang er forhandlingerne mellem parterne om en kontraktforlængelse brudt sammen, og det tyder på, at Alaba lader sin aftale udløbe til sommer. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Hakan Calhanoglu fra AC Milan til Manchester United
Note
: Hakan Calhanoglu kan være på vej fra Milano til Manchester. United skal stå klar med en femårig kontrakt til sommer, hvor tyrkerens aftale med AC Milan udløber, men den italienske klub har ikke opgivet at forlænge aftalen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Manchester United
Note
: Manchester United skal være meget interesserede i at hente franske Dayot Upamecano fra RB Leipzig næste sommer, og onsdag aften får de mulighed for at scoute ham fra tæt hold. De to hold mødes nemlig i Champions League.

Sandsynlighed: Middel

Kilde: Times

Isak Bergmann Johannesson fra IFK Norrköping til Liverpool, Juventus eller Manchester United
Note
: Den 17-årige islænding imponerer for Norrköping i Allsvenskan, og nu skal blandt andre Liverpool, Juventus og Manchester United have holdt øje med Isak Bergmann Johannesson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Expressen og Aftonbladet

Læs også:Barcelona accepterer at være med i en ny europæisk superliga

Donyell Malen fra PSV Eindhoven til FC Barcelona
Note: Hvis FC Barcelona ikke kan få fingrene i hollandske Memphis Depay, vil de i stedet forsøge at hente den 21-årige hollænder Donyell Malen fra PSV. I sidste sæson scorede han 11 mål på blot 14 kampe i Æresdivisionen, og i denne sæson har han scoret tre mål på seks kampe.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Alexandre Pato til Birmingham City
Note: Den tidligere AC Milan-angriber Alexandre Pato står uden kontrakt i øjeblikket, og en af klubberne, der er interesseret i ham, er engelske Birmingham City. De spiller i den næstbedste engelske række, Championship.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Sergio Romero fra Manchester United til Racing Club
Note: Den 33-årige reservemålmand har efter sigende fået muligheden for at skifte til barndomsklubben Racing Club, men det vil kræve en massiv lønnedgang, lyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Star

Læs også:Ren politik: Liverpools eliteliga kopierer 30 år gammelt Berlusconi-trick