Video : Tipsbladet
Superliga

Bekymret for Lyngby: Lige nu det dårligste hold i Superligaen

De reddede sig sidste sæson, men det bliver mere end svært Lyngby Boldklub at gentage kunststykket i denne sæson, mener Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

Med en samlet sejr over Hobro IK i midten af juli sikrede Lyngby Boldklub sig en ny sæson i Superligaen, men De Kongeblå skal stramme sig an i denne for at undgå at rykke ud.

Man er gået fra 14 til 12 hold i dansk fodbolds bedste række, og samtidig er Lyngby Boldklub kommet skidt fra land med bare to point i de første seks kampe.

Ifølge Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, er sæsonens dårlige start egentlig en forlængelse af 2020-resultaterne i det store billede.

- Horsens og Lyngby har levet op til vores forventninger, siger Troels Bager Thøgersen i en samtale med redaktør Kenneth Jensen:

- Vi kan tage Lyngby. De skal prise sig lykkelige for, at de overlevede sidste sæson. De gjorde det fornuftigt i efteråret. I foråret spillede de til nedrykning. De var ikke uheldige med at overleve efter playoff. De har haft en rigtig dårlig pointhøst i 2020. De har været dårlige - sammenlignet med de andre klubber - til at skabe chancer, og de har svært ved at omsætte dem også.

- Der er ikke noget uheld, noget stolpe ud eller hvor man kan føle uretfærdig modgang. Lige nu er det - synes jeg - det dårligste hold ud af 12 i Superligaen. Man ligger helt, som man har spillet til, siger chefredaktøren.

Du kan se og høre Troels Bager Thøgersen vende situationen omkring både Lyngby og Horsens - de to hold, der fortsat ikke har vundet i denne sæson.

Også FC Midtjyllands balance mellem Superliga og Champions League bliver der talt om.