Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-direktør fik kaldt sportsdirektøren for dødvægt: Uheldig formulering

Den administrerende direktør i Lyngby må sande, at han fik brugt en uheldig formulering, da han orienterede truppen om Birger Jørgensens ferie.

Birger Jørgensen er på ferie lige nu, som både Ekstra Bladet og B.T. tidligere i ugen kunne fortælle, og det er han, fordi der er lidt uoverensstemmelser mellem ham og cheftræner Christian Nielsen. 

Jørgensen har derfor taget en timeout og er gået på ferie, mens Christian Nielsen og holdet forsøger at få vundet nogle kampe - noget de ikke har gjort meget af i 2020, hvor man i denne sæson fortsat har til gode at vinde.

Andreas Byder, der er administrerende direktør i Lyngby, kom dog med en noget uheldig formulering, da han torsdag informerede Lyngby-spillerne om ferien.

Læs også:Utilfredse SønderjyskE tager til Kolding og træner

Det skriver det danske medie Ekstra Bladet.

- Vi har ikke brug for dødvægt på den rejse, vi skal ud på, skal han have sagt torsdag til spillertruppen i Lyngby.

Byder bekræfter over for Ekstra Bladet, at det ikke var helt heldigt.

Læs også:Kamil Wilczek træner fuldt med i FC København

- Jeg lægger mig fladt ned. Det var en uheldig formulering, jeg fik sagt foran hele spillertruppen. Det, jeg faktisk mener, er, at vi i den nuværende situation har brug for alle kræfter for at få Lyngby tilbage på sporet, siger Andreas Byder til Ekstra Bladet.

Lyngby møder i den kommende runde FC København i Parken. Klubben ligger lige nu side om side med AC Horsens i bunden af dansk fodbolds bedste række - begge mandskaber har hentet to point.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AGF

Læs også:Superliga powerranking: FCM har bredden, SønderjyskE og VB stærke i start-11

Læs også:Morten Bruun: Derfor har Vejle og SønderjyskE stor succes