Video : Tipsbladet
La Liga

Setien fortæller om forholdet til Messi: Nogle spillere er svære at styre

Den tidligere Barcelona-træner åbner op om tiden i klubben og forholdet til Lionel Messi

Det endte ikke som en lykkelig fortælling for Quique Setien som cheftræner i FC Barcelona, hvor det endte med et slemt 2-8-nederlag i Champions League-kvartfinalen mod Bayern München. 

Samtidig var der også lidt knas i forholdet med Lionel Messi, og netop dét samarbejde åbner han nu op for i en samtale med den tidligere Real Madrid- og spanske landstræner Vicente del Bosque, som den spanske avis El Pais har bragt.

Læs også:Braithwaite fik et kvarter i nyt Barcelona-pointtab

- Der er spillere, som er svære at styre, og der er Lionel en af dem. Du skal også huske, at han er en af de bedste spillere i historien, og hvem er jeg så, der skulle komme og lave om på ham som spiller, lyder det fra Setien.

- Jeg kan ikke gøre noget, hvis folkene i klubben har accepteret ham for, hvem han er og ikke ændret på ham i årevis, fortsætter den tidligere Barcelona-træner.

Læs også:Spansk radiostation: Barcelona kæmper mod at gå konkurs

Endvidere kommer han ind på, at tiden i Barcelona var svær for ham, og at Setien havde svært ved at være sig selv og gøre de ting, som han følte var nødvendige.

- Det er rigtigt, at jeg kunne have taget drastiske beslutninger, men de ville ikke have ændret på noget i den korte tid, som jeg var i klubben, siger Quique Setien, som også minder om, at coronakrisen gav sine begrænsninger for arbejdet.

I Barcelona har man siden også vinket farvel til klubbens præsident Bartomeu.

Læs også:En Halvleg med Redaktionen: Tomme tribuner og farvel til fodbolden

Læs også:El Diego i ørkenen: Da Tipsbladet mødte fødselaren Maradona

Læs også:Leder: Barcelonas demokrati bliver slugt råt af kapitalfonde