Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Juventus vil stadig hente Pogba

De varmeste transferrygter bliver præsenteret på Tipsbladet.dk året rundt.

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note: 
Interessen for den franske verdensmester aftager ikke. Juventus' fodboldchef Fabio Parataci skulle angiveligt have talt meget varmt om den 27-årige United-spiller internt i klubben. Pogba spillede for Juventus fra 2012 til 2016, og italieneren vil efter sigende gerne hente franskmanden tilbage.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Tanguy Ndombele fra Tottenham til FC Barcelona
Note: 
FC Barcelona overvejer at gå efter Tottenham-spilleren til sommer. Franskmanden havde svært ved at spille sig ind i varmen hos José Mourinho i foråret, men har i denne sæson fået spilletid i samtlige Premier League-kampe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Edson Alvarez fra Ajax til Manchester City
Note: 
Den 23-årige mexicanske midtstopper har udtrykt, at han allerhelst vil til Manchester City, hvis han én dag får muligheden for at skifte til en større klub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Voetbalzone

Luka Jovic fra Real Madrid til AC Milan eller Napoli
Note: ​Jovic har i en længere periode været meget udskældt i Real Madrid. Nu tyder noget på, at han kan fortsætte karrieren i italiensk fodbold, da både AC Milan og Napoli er interreseret.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Samuel Chukwueze fra Villareal til Manchester United eller Chelsea
Note: Samule Chukwueze har tidligere været sat i forbindelse med Arsenal, men nu er to andre engelske klubber inde i billedet. Både Manchester United og Chelsea vil have fingrene i stortalentet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

David Alaba fra Bayern München til Real Madrid
Note: Interressen om David Alaba er stor. Flere store europæiske klubber er ude efter den hurtige østriger, og en af dem er Real Madrid, som har indledt jagten på en underskrift.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Dele Alli fra Tottenham til Manchester United
Note: Hvis Mauricio Pochettino overtager posten som cheftræner fra en presset Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, så kan der ske nyt på transferfronten. Dele Alli er angiveligt et emne, hvis den argentinske manager kommer til den engelske storklub. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: talkSport

Declan Rice fra West Ham til Chelsea
Note: Fra en London-klub til en anden. Declan Rice har gjort det godt i West Ham, og nu øjner Chelsea muligheden for at få ham til at spille for The Blues.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Athletic