Video : Tipsbladet
Rygter

Mandagens rygtebørs: David Beckham vil hente Real Madrid-stjerne

Vi zoomer ind på nogle af mandagens transferrygter, der lige nu præger et par af fodboldens store medier.

N'Golo Kante fra Chelsea til Inter
Note
: Antonio Conte har ikke opgivet at hente franske N'Golo Kante til Inter. I sommer forsøgte den italienske manager også at få fingrene i midtbanespilleren, og igen næste sommer vil han forsøge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Canal

Phil Foden får ny kontrakt med Manchester City
Note
: Den 20-årige midtbanespiller ser ud til at skrive på en ny aftale med Manchester City i den nærmeste fremtid. Det vil tredoble Phil Fodens løn, forlyder det.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Star

Mario Mandzukic til Celta Vigo
Note
: Mario Mandzukic, 34 år, står uden kontrakt, efter at hans kontrakt med Al-Duhaili i Qatar blev revet over, og kroaten kan være på vej tilbage til La Liga. Celta Vigo skal være interesserede i den tidligere Atletico Madrid-angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: COPE

Matteo Lovato fra Hellas Verona til Juventus eller Inter
Note
: Matteo Lovato imponerer i Hellas Verona, og både Juventus og Inter har et godt øje til den 20-årige stopper. Næste år vil de to storklubber byde på Lovato, som menes at koste 150 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Sergio Ramos fra Real Madrid til Inter Miami
Note
: Næste sommer har Sergio Ramos kontraktudløb i Real Madrid, og i den forbindelse vil David Beckham forsøge at lokke den erfarne stopper over Atlanten til MLS for at spille for Inter Miami. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Neymar-forlængelse hos PSG
Note:
Den 28-årige brasilianske stjerne Neymar har gennem tiden været rygtet meget væk fra sin nuværende arbejdsgiver PSG. Nu har Neymar dog for alvor genfundet glæden i Paris, og han skulle nu have henvendt sig til klubbens men henblik på forlængelse af den aftale, der løber indtil 2022. PSG har endnu ikke selv spillet ud med et tilbud til Neymar.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telefoot

Husein Balic fra LASK til Southampton
Note: 
"Sprinteren". Det er det kælenavn, som 24-årige Husein Balic har fået sig under tiden i LASK, og han regnes for at være en af de hurtigste fodboldspillere i Europa netop nu. Til januar kan han købes for bare 2,5 millioner pund, og det vil Southampton angiveligt meget gerne. Husein Balic står dog også på ønskesedlen i Celtic og Brentford, hvor vejen til spilletid måske er kortere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Diogo Dalot fra Manchester United til AC Milan
Note: 
I AC Milan kunne man i oktober melde, at man havde landet en lejeaftale med den spændende back Diogo Dalot fra Manchester United. Ham er AC Milan allerede svært glade for, og håbet er nu, at man måske kan gøre aftalen permanent efter denne sæson. I hvert fald har italienerne sendt en forespørgsel til United.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Tuttosport

Memphis Depay fra Lyon til FC Barcelona
Note:
Det var tæt på at ske i seneste vindue, men Memphis Depay glippede akkurat skiftet til FC Barcelona. Han er dog stadig utilfreds i Lyon og håber på et skifte i næste transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun