Video : Tipsbladet
Generelle

Læge: Maradona kan snart udskrives efter hjerneoperation

Diego Maradona, der blev ramt af en blopprop, kan formentlig forlade hospitalet tirsdag eller onsdag.

Fodboldlegenden Diego Maradona er snart frisk nok til at forlade hospitalet i Olivos nord for Buenos Aires, hvor han i sidste uge blev opereret for en blodprop i hjernen.

Argentineren oplevede komplikationer i dagene efter operationen. Men ifølge hans personlige læge, Leopoldo Luque, er han så meget i bedring, at han kan udskrives en af de kommende dage.

Læs også:Komplikationer tvinger Maradona til at blive på hospital

- Diego ønsker at tage hjem, og vi vurderer hans udskrivning, som kan blive i morgen (tirsdag, red.) eller onsdag, sagde Leopoldo Luque mandag lokal tid ifølge Reuters.

Maradona blev opereret tirsdag i sidste uge og måtte efterfølgende blive på hospitalet hen over weekenden. Han havde symptomer, som lægerne ifølge flere medier tilskriver alkoholabstinenser.

Læs også:Læge efter operation: Maradona er kommet sig overraskende godt

Det er endnu uklart, hvornår han kan vende tilbage til sit job som cheftræner for klubben Gimnasia, der spiller i den bedste argentinske række.

Den tidligere fodboldstjerne fyldte 60 år 30. oktober og regnes som en af verdens bedste spillere nogensinde.

Han er fortsat et enormt navn i sit hjemland, og fremmødte fans har hængt hilsner og støttebannere op uden for hospitalet, hvor han er blevet behandlet.

/ritzau/

Læs også:Efter operationen: Messi sender besked til Maradona

Læs også:Maradona er blevet opereret for blodansamling i hjernen

Læs også:Maradona skal opereres for hjerneblødning