Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere FCK'er og OB'er afslører nyt om fremtiden: Skal være med i en film

Han annoncerede tirsdag sit stop som fodboldspiller, men han kommer ikke til at mangle arbejde, Rurik Gislason.

I en alder af 32 år sagde Rurik Gislason tirsdag farvel til fodbolden. Den sport, der har ladet ham arbejde i Belgien, England, Danmark og Tyskland, og som har sendt ham til en VM-slutrunde i Rusland.

Det kan være svært at sige farvel til det arbjede og den sport, man har beskæftiget sig med hele livet, men den tidligere Viborg, OB og FC København-profil kommer ikke til at gå ledig den næste tid.

Læs også:Tidligere Superliga-profil lægger støvlerne på hylden

Han blev under VM verdenskendt på grund af sit gode "look", og det gav ham mange nye og gode muligheder. Muligheder, han nu vil afsøge.

- Der er nogle spændende projektet fremadrettet, som jeg har besluttet mig for at sige ja til. Der er et tv-projekt i Tyskland, og så har jeg besluttet mig for at prøve at spille med i en islandsk film, skal Rurik Gislason ifølge islandske medier have sagt i forbindelse med sit karrierestop.

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Rurik Gislason spillede i Danmark for Viborg i to år fra 2007 til 2009, inden han blev solgt til OB. Her var han i tre år, inden FC København købte ham. I 2015 skiftede han til tyske Nürnberg - senest var han hos Sandhausen, men her løb aftalen ud i sommer.

Læs også:Cornelius og Parma vandt mens Skov Olsen og Eriksen havde trist dag

Læs også:Randers jagter to spillere: Har selvfølgelig noteret Ronnie Schwartz

Læs også:Klar til skæbnekamp: Sådan starter FC Midtjylland mod Slavia Prag