Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-assistent vil have lidt Tju Bang Chokolademand mod Hvidovre

FC Nordsjællands assistenttræner Frank Hjortebjerg ser potentiale til en fed kamp mod Hvidovre i pokalturneringen.

FC Nordsjælland går torsdag aften ind til en ny pokalkamp, hvor de skal møde 1. divisionsholdet Hvidovre denne gang. Sidst var det mod FC Græsrødderne fra Københavnsserien, og derfor er der nu en klar forskel.

Derfor bliver der nok ikke plads til det store, når det kommer til unge spillere og debutant-garanti. Det fortæller FCN-assistenttræner Frank Hjortebjerg på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:To mulige debutanter i FC Nordsjællands pokaltrup

- Det er en anden snak nu mod Hvidovre. Det bliver en hård kamp. Men vi skal stadig ud og tage favoritværdigheden på vores kappe. Der skal være så få minutter på Hvidovres præmisser, som det overhovedet er muligt, siger han og fortsætter:

- Det har potentiale til at blive en fed kamp. Vi var ikke tilfredse med vores bidrag til en fed oplevelse mod Vejle i weekenden, så det har vi mulighed for at revanchere nu, inden vi skal på en lille landskampspause, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

Læs også:Ingen nye smittede: FC Nordsjælland kan genoptage træningen

Nordsjælland-assistenten peger desuden på, at opgørets forløb kommer til at afhænge lidt af, hvor meget Hvidovre vil spille med, men FCN vil gøre deres for at give lidt tilbage efter den uafgjorte kamp mod Vejle.

- Jeg skylder måske lidt Tju Bang Chokolademand fra sidst, så lad os håbe, at vi kan få noget af det, fastslår Hjortebjerg.

Kampen mellem Hvidovre og FC Nordsjælland spilles klokken 19.

Læs også:FCN-analytiker: Vejle havde luret os

Læs også:To personer testet positiv for coronavirus i FC Nordsjælland

Læs også:Voldsom stadionlejestigning varslet i Farum: Det vil vi ikke leve med