Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens-sportschef afviser trænerfyring: Vil tippe marginalerne

AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård slår fast, at det handler om at få nogle succesoplevelser for mandskabet.

AC Horsens har i denne sæson haft svært ved at finde melodien i Superligaen, hvor det blot er blevet til to point efter de første otte runder. Det betyder, at de deler sidstepladsen i række med Lyngby.

Derfor venter der et stort arbejde for klubben, men for Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård er det vigtigt at understrege, at der ikke findes en mirakelkur, fortæller han til Horsens Folkeblad.

Læs også:Lyngby-spiller bliver kimet ned fra udlandet efter drømmemål

I stedet gælder det om at få nogle succesoplevelser, påpeger han.

- Det handler om at få marginalerne til at tippe ud til egen fordel. Vi har haft kampe, hvor vi - selv om de har været tætte - ikke har fået sat det endelige aftryk. Det kan være noget som at score i de gode perioder og få minimeret antallet af fejl, siger Niels Erik Søndergård.

Læs også:AC Horsens dropper udenlandsk træningslejr

I denne sæson er han ny på posten som sportschef, og det samme gælder Jonas Dals job som cheftræner i klubben efter Bo Henriksen og Horsens stoppede samarbejdet forud for denne sæson. Det er et job, som Dal kan føle sig helt sikker i, garanterer Søndergård.

Fra sportschefens synspunkt er det muligvis den nemme løsning med en fyring, men det vil ikke nødvendigvis være den rigtige, og derfor er en udskiftning på trænerbænken ikke et tema for ham, forklarer han.

AC Horsens' næste opgave i Superligaen er mod Lyngby.

Læs også:AC Horsens er blevet ramt af coronavirus

Læs også:Horsens leder stadig efter forstærkninger: En del arbejdsløse spillere

Læs også:Ny Horsens-boss siger farvel: Min identitet nærmest er blevet EfB