Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Karantæneramte gæster taber til tophold

Peterborough er uhyre aggressive på eget græs, hvor man topper statistikkerne for afslutninger blandt alle rækkens hold.

Lørdag kl. 16.00
Peterborough - Blackpool
1
1,91 @ Betfair

Peterborough er i fuld færd med at tage revanche, efter man i sidste sæson måtte nøjes med en syvendeplads, da sæsonen blev afbrudt på et tidspunkt, hvor man var ét point fra play off-pladserne. The Posh topper rækken, hvilket ikke mindst skyldes en fortsættelse af sidste sæsons tendens med en stærk hjemmebane. Peterborough har hentet 13 af 15 mulige point på Weston Homes Stadium i denne sæson, mens man gik ud af sidste sæson med 12-3-2 på eget græs.

Over for det står Blackpool, som bare vandt to af 18 udekampe i sidste sæson. Den tendens er ikke umiddelbart blevet ændret i indeværende sæson, hvor fem kampe har givet et afkast på fire point efter en sejr over bundholdet Burton. Læg dertil at Blackpool er uden to stamspillere i form af Danny Ballard
og Ethan Robson, der begge afsoner karantæne.

Peterborough er uhyre aggressive på eget græs, hvor man topper statistikkerne for afslutninger blandt alle rækkens hold. Odds 1,91 på den oplagte hjemmesejr ligner en udmærket betaling.