Video : Tipsbladet
Superliga

AGF'er efter nederlag: Vi byder FC Midtjylland op til dans

AGF tabte mod FC Midtjylland søndag, men de gjorde god figur, mener Nicolai Poulsen.

AGF havde vundet deres seneste tre kampe mod FC Midtjylland inden søndagens møde, men stimen blev ikke forlænget.

De forsvarende mestre fra Midtjylland tog sejren i en tæt og intens kamp, men selvom AGF må tage fra kampen uden point, fik de gjort god figur. Det mener århusianernes midtbanekrigeren Nicolai Poulsen i hvert fald.

- Vi byder FC Midtjylland fint op til dans og har vores muligheder i kampen. Selvfølgelig gør vi det svært for os selv ved at komme ved at komme bagud med to mål, det siger sig selv. I anden halvleg viser vi, at der er noget bund i os, men man kan selvfølgelig ikke komme bagud med to mål.

- Langt henad vejen er det ellers ganske udmærket, men vi kunne måske have ønsket lidt marginaler på vores side i dag, siger Nicolai Poulsen til Canal 9 efter kampen.

FC Midtjylland førte 2-0 ved pausen efter en første halvleg, hvor AGF ellers var godt med, og det var ikke helt sigende for kampen, mener midtbanespilleren.

- Det synes jeg ikke, det er klart. De får scoret på de to muligheder, de næsten har. Vi har nogle rigtig fine muligheder, hvor der er lidt utur i den. Sådan er det i fodbold nogle gange, siger Nicolai Poulsen.

FC Midtjylland kravler op på førstepladsen med søndagens sejr, mens AGF er nummer fire og er fire point efter.