Video : Tipsbladet
Champions League

Norsk målmaskine knuser ny Champions League-rekord

Erling Braut Haaland fortsætter med at banke kasser ind.

Erling Braut Haaland scorede i weekenden fire mål for Dortmund, og tirsdag aften fortsatte den norske fænomen sin utrolige målform med to mål i tyskernes sejr over Club Brügge i Champions League.

Og i den forbindelse skrev Haaland også historie i den prestigefyldte turnering.

Nu står Erling Braut Haaland nemlig noteret for 16 mål, og de er blevet sat ind på blot 12 kampe i Champions League. Dermed bliver han den spiller, der skulle bruge færrest kampe på at nå 15 kasser i turneringen, skriver TV2 Norge.

Tidligere var Ruud van Nistelrooy og Roberto Soldado de hurtigste til at nå milepælen, da de begge skulle bruge 19 kampe.

Den målfarlige nordmand får også ros med på vejen fra holdkammeraten Jadon Sancho, der lagde op til det ene af hans mål og selv scorede en enkelt gang mod Club Brügge.

- Jeg er bare glad for at få lov til at spille med ham. Han er en fantastisk spiller, og han bidrager med så meget på banen. Jeg er meget glad på hans vegne, fordi han fortjener det. Han arbejder utrolig hårdt til træning hver eneste dag. Det er bare fantastisk at spille med ham, siger Jadon Sancho ifølge TV2 Norge.

Desuden er Haaland også den spiller, der skulle bruge færrest kampe på at nå fem mål (tre kampe) og ti mål (syv kampe) i Champions League historie.

Erling Braut Haaland, der er 20 år, har scoret imponerende 17 mål på 13 kampe i denne sæson. I alt står han noteret for 33 mål på 31 kampe for Borussia Dortmund, som han kom til fra Red Bull Salzburg i januar. 

Læs også:Haaland om Dortmunds vidunderbarn: Han er det største talent i verden

Læs også:Haaland-målshow hjælper Dortmund til storsejr