Video : Tipsbladet
Superliga

AaB’er: Vi hører til i den sjove ende af tabellen

Den alsidige spiller mener, at nordjyderne har vist, at de er et tophold i Superligaen.

AaB har været et af Superligaens mest formstærke hold på det seneste, hvor de med trænervikaren Peter Feher ved roret har vundet to af deres seneste tre kampe - blandt andet en sejr Brøndby IF.

Derudover slog de for nylig FC København og spillede sig videre i pokalturneringen, og de mange gode præstationer sender et tydeligt signal om, at nordjyderne hører til i den bedre halvdel af tabellen.

Sådan siger Frederik Brøsting til AaB’s hjemmeside.

- Vi har gang i en god periode og har et godt flow. Alle i truppen har noget at byde ind med, og alle bidrager til holdet. Samtidig har vi et hold, hvoraf man kan forvente stimer af kampe uden nederlag, og vi har vist, at vi er et hold, der hører til i den sjove ende af tabellen.

- Med fire kampe i træk uden nederlag har vi også fået en stor tro på os selv, og den selvtillid skal vi tage med ind i kampen på lørdag, siger Frederik Børsting til AaB’s hjemmeside.

Netop på lørdag kan de hente endnu en flot sejr, når de skal på besøg hos de forsvarende mestre og Superligaens aktuelle tophold, FC Midtjylland. Den kamp spilles lørdag klokken 16.00.

AaB er aktuelt nummer fem i Superligaen.