Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til PL: Begge hold på tavlen i Brighton

Og så gentager vi de sidste mange ugers succes med et særligt spilforslag til søndag.

Lørdag kl. 13.30
Brighton – Liverpool
Begge hold scorer
1,70 @ bwin

Både Brighton og Liverpool er hårdt ramte af skader og andet fravær op til lørdagens kamp, og selv om det endelige omfang ikke står klart, imens disse linjer skrives (onsdag aften, red.), så virker især defensiven hos Liverpool udsat.

Det bør være muligt at udnytte for et effektivt Brighton-hold, som har omsat 36 procent af alle skud inden for målrammen til scoringer i denne sæson. Over for det står Liverpool, som det hold i ligaen, der er kommet frem til klart flest afslutninger på mål i denne sæson.

Begge hold har da også en del til fælles: kun i 2 af 9 kampe har man holdt målet rent, mens begge hold har scoret i tre af fire kampe for henholdsvis Brighton (hjemme) og Liverpool (ude). Liverpool har endvidere halvtrætte ben efter tirsdagens CL-strabadser, så odds 1,70 på mål i begge ender virker som en fair betaling for et sandsynligt udfald.

Søndag kl. 17.30
Chelsea – Tottenham
Harry Kane leverer en assist
6,70 @ Danske Spil

9 kampe, 7 mål og 9 assists. Tallene taler deres tydelige sprog på vegne af Harry Kane, hvilket selvfølgelig også er begrundelsen for stædigt at anbefale spil på måloplæg fra manden, der har givet gevinst i seks af de sidste otte opgør.

Imod spillet taler denne gang, at modstanderen er Chelsea på udebane. The Blues har dog indkasseret seks mål i fire PL-hjemmekampe, mens det kun er Crystal Palace, man har holdt fra at score på Stamford Bridge.

Harry Kane står personligt med 4-2-5 som udbytte af sine kampe mod Chelsea. Det er blevet til fire mål og to assist. Men det var også før denne sæson, hvor José Mourinho altså har forvandlet den notoriske målmaskine til også at være oplægger. Odds 6,70 på nok en assist fra Kane er langt over markedsniveauet og bliver anbefalingen igen i denne weekend.