Video : Tipsbladet
Champions League

Nærmest umulig situation: Målmand tror stadig på CL-avancement

Efter nederlag til Real Madrid er Inter afhængige af andre resultater for at gå videre i Champions League.

Inter-målmand Samir Handanovic tror stadig på avancement fra Champions Leagues gruppespil, selv om holdet onsdag aften tabte 0-2 hjemme til Real Madrid.

Det siger han efter kampen ifølge Det Europæiske Fodboldforbunds (Uefa) hjemmeside.

Efter nederlaget ligger det italienske mandskab klart sidst i gruppe B med bare to point efter fire kampe. Gruppen toppes af Borussia Mönchengladbach med Real Madrid og Shaktar Donetsk på de efterfølgende pladser.

– Vi har bare to point med kun to kampe tilbage. Det er en kompliceret situation, men der er stadig håb, og vi må se, hvad der sker, siger Handanovic og tilføjer:

– Vi vidste, at det her var en svær gruppe. Det er ikke i vores egne hænder længere, men vi vil helt sikkert prøve at vinde vores resterende kampe.

I onsdagens opgør kom Inter bagud efter bare syv minutter, da Eden Hazard scorede på et straffespark.

Tingene blev ikke nemmere for italienerne, da Arturo Vidal brokkede sig til et rødt kort efter 33 minutter, inden Real Madrid afgjorde kampen i anden halvleg, da Achraf Hakimi scorede selvmål.

Inters cheftræner, Antonio Conte, siger efter kampen, at hans spillere ikke kunne have gjort meget mere.

– Det er altid svært at spille mod store klubber som Real Madrid, så når man kommer bagud og får en mand vist ud, så bliver det et næsten umuligt bjerg at bestige. De er vant til at spille og vinde i denne turnering. Resultatet skal dog ikke slå os ud, siger han til Uefas hjemmeside.

Inter har fem point op til Real Madrid på andenpladsen, der giver adgang til turneringens playoff-fase.

/ritzau/