Rasende Brøndby-træner: Jeg smadrede min ene hånd

Niels Frederiksen var gal i skralden i pausen af Brøndby IF's kamp mod Lyngby BK, men skideballen virkede.

Det var en svært utilfreds Niels Frederiksen, der evaluerede første halvleg af Brøndby IF's kamp mod Lyngby BK mandag aften. Han fortæller selv til Ekstra Bladet, at han både råbte højt og slog ind i en skærm.

På det tidspunkt var hans hold ellers foran med 1-0, men spillet havde ikke været godt nok, og Brøndby skulle takke Marvin Schwäbe i målet for, at føringen holdt til pausen. Så der skulle noget andet i anden halvleg, mente Frederiksen.

- Jeg talte ret højt i pausen. Jeg tror, jeg råbte "fuck" 20 gange.

- Ja, jeg smadrede lidt min ene hånd, da jeg slog ind i en skærm for at vise nogle sekvenser fra første halvleg, siger træneren til Ekstra Bladet.

Det tyder på, at de hårde ord og gestik virkede efter hensigten. Efter pausen scorede Brøndby yderligere tre gange, mens Lyngby kun fik et trøstemål til allersidst. Kampens store profil, Jesper Lindstrøm, erkendte da også efterfølgende, at Niels Frederiksens reaktion havde en effekt.

- Vi spillede en meget, meget dårlig første halvleg. Selvom vi fik en tidlig føring, blev vi lullet lidt i søvn og fik en skideballe i pausen, der gjorde, at vi kom godt ud efter pausen, sagde han.

Med de tre point rykkede Brøndby op på førstepladsen i Superligaen. Samtidig sidder Lyngby stadig fast i bunden som det eneste hold uden sejr i denne sæson. De møder henholdsvis AGF og Randers FC i næste runde.