Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Dansk landsholdsspiller får endelig sit skifte

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Joakim Mæhle fra Genk til Marseille
Note
: I sommer var skiftet tæt på, men mislykkedes i 11. time. Nu vil Marseille igen prøve at få fingrene i danske Joakim Mæhle, da cheftræner Andre Villas-Boas er desperat efter en ny højre back. Flere gange har den danske forsvarsspiller også erklæret, at han vil væk fra Genk senest til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football365

Dele Alli forlader Tottenham
Note
: Dele Alli har mistet sin faste plads i Tottenhams startopstilling, og nu er klubben klar til at udleje den engelske midtbanespiller. De er imidlertid ikke interesserede i at sælge. Både PSG og Everton har været meldt interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Lionel Messi fra Barcelona til PSG
Note
: Neymar har sagt, at han gerne vil spille sammen med Lionel Messi igen, og måske går det ønske i opfyldelse til sommer. PSG er i gng med at positionere sig, så de kan gafle Messi på en fri transfer til sommer, forlyder det.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

John Stones fra Manchester City til Arsenal
Note
: Arsenal-træner Mikel Arteta vil handle hos sin tidligere klub, Manchester City. Forsvarsspilleren John Stones er nemlig helt ude i kulden i Manchester-klubben, men Mikel Arteta ser ham som en mulig erstatning i Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Eurosport

Milan Skriniar fra Inter til Tottenham
Note
: Tottenham er stadig varme på slovakiske Milan Skriniar fra Inter, og italienerne skal være klar til at sælge den 25-årige forsvarsspiller for knap 375 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Mauricio Pochettino til Real Madrid eller PSG
Note
: Den tidligere Tottenham-boss Mauricio Pochettino bliver nævnt i forbindelse med to jobs. Først og fremmest skal han angiveligt være vild med tanken om et skifte til PSG, mens Real Madrid også overvejer ham som en mulig afløser for Zinedine Zidane.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca og Talksport

Perr Schuurs fra Ajax til Liverpool
Note
: Perr Schuurs, 21 år, er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool i den seneste tid, men det kommer nok ikke til at ske. Han siger selv, at han ikke er klar til at forlade Ajax endnu.

Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Brandon Williams fra Manchester United til Newcastle

Note:
Newcastle vil leje den unge venstre back Brandon Williams i januar, hvor det ventes, at Manchester United vil være åbne for at udleje ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Newcastle Chronicle