Video : Tipsbladet
Superliga

Forsvarer udskældt keeper: Typisk i AGF

Der skal ikke mange fejl til i AGF, før alle taler om det, lyder det fra klubben cheftræner, David Nielsen.

AGF's polske målmand Kamil Grabara er i gang med sit andet ophold i klubben, hvor han er kommet til på endnu en lejeaftale fra Liverpool.

Under hans første ophold i forårssæsonen 2019 blæste han nærmest Superligaen bagover med fremragende målmandsspil, og fik fansene til at drømme om en mere fast aftale.

Læs også:2000 tilskuere gav den gas på Anfield: Det var meget rørende

Men under Grabaras andet ophold i klubben har præstationerne været mere svingende, og senest så han rystet ud i kampen mod FC Nordsjælland, hvor han lavede en kæmpe fejl, der kostede et mål.

AGF's chetræner, David Nielsen, erkender over for Århus Stiftstidende, at det er dyrbare fejl, hans målmand laver, men at de samtidig bliver blæst op, fordi han spiller i AGF.

Læs også:AGF-målmandstræners tip til Grabara: Smid kæresten ud af sengen

- Spillerne kommer til at lave fejl, og hvis jeg begynder at sige, at nu skal vi kraftedeme til at stoppe med at lave fejl, så sker det modsatte givetvis. Du kan ikke spille dette spil uden at lave fejl.

- Det er meget tydeligt, når du laver fejl som målmand. Og da han lavede fejlen i Farum, kom det på baggrund af dét, han gjorde i Kolding. Havde den kamp været i SønderjyskE eller et andet sted, så ville folk næsten have glemt det. Men i det her tilfælde kommer det bare væltende, fordi det er AGF, og fordi alle så kampen i Kolding og kan dens forløb, tilføjer han.

Kamil Grabara får muligheden for at rette op på sine fejl mandag aften, når AGF møder Brøndby.

Læs også:FCK-anfører svarer Brøndby-komet: Den har jeg hørt før

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - Randers FC

Læs også:Optakt: SønderjyskE-FC Nordsjælland