Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken åbner op om detaljer af fyringen: Ikke en pæn exit

Det irriterer Ståle Solbakken, hvordan han blev fyret i FC København, da han ikke havde lugtet, at det kunne gå den vej for ham.

Ståle Solbakken havde i flere år været nærmest synonym med FC København, men 10. oktober sluttede det hele med et telefonopkald, da den tidligere FCK-manager var i Norge hos sin familie.

Det fortæller han til den norske TV 2s 'B-Laget', hvor man kan se hele interviewet.

Læs også:FCK'er om manglende spilletid: Det sidste år har været svært

- Jeg kommer ud fra badet, og tager telefonen. Det er lige efter transfervinduet, og vi har lige vundet 3-2 (over FC Nordsjælland red.). Vi havde lige hentet Ankersen og Zanka, så vi ved at have et - ikke et superhold - men et rigtig godt hold, siger han og fortsæter:

- Men det var den første europæiske fadæse i min tid, da vi taber til Rijeka. Og så kan man skrue tiden to måneder tilbage, hvor vi var lige ved at slå Manchester United ud, så jeg var ikke i nærheden af at kunne lugte, at den var på vej. Det var ikke en pæn exit, lyder det fra Ståle Solbakken.

Læs også:Ståle Solbakkens søn meldes tæt på klubskifte

For ham er der ingen tvivl om, hvad der skuffer ham mest i forbindelse med sin afsked med FC København.

- Det er 12 år og otte måneder, og så får man et opkald. Og så er det mangel på proces. Man får ikke et hint. Det må man respektere i denne branche, at man har en kontrakt af en eneste grund. Der kan komme nye ejere, og de kan gerne vil have en anden vej - og det må man bare acceptere.

Derfor slår Solbakken også fast, at det har været helt umuligt for ham ikke at være præget af fyringen i lang tid efter. Derudover peger han også på, at han ved, hvem der 'stak ham i ryggen', men kommer ikke ud med, hvem det var - og at han lever fint med det.

Solbakken er siden blev norsk landstræner.

Læs også:"Zanka" taler om fremtiden: Det er ikke et must, at jeg skal ud igen

Læs også:Jess Thorup "fik tæsk" for at eksperimentere: Men måske skulle det til

Læs også:Thorup: Slut med at løbe 40 meter tilbage for at stå i en organisation