Video : Tipsbladet
Superliga

OB-anfører om Michelsen-rygter: Ville være ærgerligt

Det vil ærgre OB-anfører Janus Drachmann, hvis klubben vælger at fyre cheftræner Jakob Michelsen.

OB fyrer Jakob Michelsen efter søndagens kamp mod FC København, erfarede Ekstra Bladet torsdag. Hvis det er tilfældet, vil Janus Drachmann ærgre sig, fortæller han nu til Sport Fyn.

40-årige Michelsen har været cheftræner for OB siden 2018, og han førte i sin første sæson klubben til en femteplads i Superligaen - den bedste placering længe for fynboerne.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Sidste kamp inden en fyreseddel for Michelsen?

I sidste sæson havde OB knap så stor succes, og man har samtidig spillet et svingende efterår i indeværende sæson. Selvom Michelsens kontrakt desuden udløber til sommer, vil det dog ærgre Drachmann, hvis parterne skilles nu.

- Det er ikke min beslutning. Jakob og jeg har et godt forhold, og vi har arbejdet sammen før. Det ville være ærgerligt, hvis han ikke skulle være her mere. Men jeg forholder mig ikke til rygter. Nu må vi vente og se, hvordan det ser ud, siger han til Sport Fyn.

Læs også:Fyringsrygter omkring OB-træner: Her er hans reaktion

Torsdag skrev B.T., at OB arbejder på at hente Brøndby-træner Niels Frederiksen, der også har kontraktudløb efter denne sæson.

OB har ikke kunnet bekræfte historien om Jakob Michelsen, men pressechef Thomas Bansø har over for Sport Fyn fortalt, at Michelsen og sportschef Michael Hemmingsen skal diskutere fremtiden mellem jul og nytår.

Læs også:Avis: OB fyrer Jakob Michelsen efter FCK-kamp

Læs også:Jakob Michelsen meldes tæt på fyring: Nu reagerer OB

Læs også:Drama for alle pengene: Holdkammerater forsvarer straffe-skurken