Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Pep Biel strålede med nyt drømmemål

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC København og OB.

FC København - OB 1-1 (1-0)
Pep Biel, 1-0 (27.)
Troels Kløve, 1-1 (64.)

Kampens bedste
FC København

FC København har lagt sig fast på en opstilling med en diamant på midtbanen, og det har gavnet en håndfuld af københavnernes spillere, hvor især Pep Biel har strålet. Det gjorde han igen mod OB med et nyt drømmemål og med en række gode afleveringer, og spanieren ligner efterhånden en stor profil og et omdrejningspunkt i FC Københanvs angreb. 

OB
Oliver Christensen fortsatte sit flotte efterår mod FC København søndag, hvor han diskede op med et par store redninger. Især en redning på et hovedstød fra Kamil Wilczek i første halvleg og et skud fra Viktor Fischer i anden halvleg var vigtige, og han har en stor andel i det point, OB kan tage med fra Parken.

Kampens værste
Moses Opondo imponerede med en scoring i mandags mod FC Midtjylland, men i søndagens kamp ramte han ikke det samme niveau. Kantspilleren leverede skuffende kamp, hvor han i store dele af kampen var anonym og lykkedes med meget lidt.

På den anden side kan man også fremhæve Bryan Oviedo for en enkelt aktion i forbindelse med fynboernes udligning. Costaricaneren havde et duet boldtab, som prompte blev straffet, men udover det var det en udmærket kamp fra venstrebacken.

Kampens detalje
Pep Biel scorede et drømmemål mod FC Nordsjælland i sidste uge, og i denne uge scorede Pep Biel… endnu et drømmemål. Igen viste spanieren fremragende sparketeknik, da han modtog bolden på kanten af feltet efter flot forarbejde af Mikkel Kaufmann og krøllede bolden ind via overliggeren. Det var et forrygende mål, som var prikken over i’et på endnu en god præstation fra Pep Biel.