Video : Tipsbladet
Ligue 1

Stor nyhed fra det franske: Eriksens gamle manager på vej til PSG

I juledagene ser det ud til, at man vil skifte træneren ud i Paris Saint Germain.

Det ser ud til, at der er udskiftning på vej på trænerbænken i Paris Saint Germain, hvor det i øjeblikket er Thomas Tuchel, der er cheftræner. Sådan er det dog ikke nødvendigvis, når julen er overstået.

Det melder både Bild og Sky i Tyskland samt de franske medier RMC Sport og L'Equipe.

Meldingerne peger på, at PSG-sportsdirektør Leonardo allerede har fyret Tuchel på lille juleaften, og derfor er de nu på jagt efter en ny træner, der kan stå i spidsen for det dyre franske mandskab.

Læs også:Skreg i smerte: Neymar kan være alvorligt skadet

Det kommer også efter, at tyskeren havde udtalt sig knap så imponeret over, hvordan det er at være træner i en klub som PSG.

- Nogle gange er det meget nemt - og nogle gange er det en stor udfordring, fordi en klub som PSG har en række påvirkninger, som ikke er fokuseret på holdets interesser. Jeg elsker kun fodbold, og i en klub som denne, så er det ikke altid kun fodbold, lød det fra Tuchel.

Tidligere har den forhenværende Juventus-træner Max Allegri været nævnt, men det viser sig nu, at det bedste bud ifølge RMC Sport er den gamle Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der skal tage over.

Læs også:Neymar i tårer efter grim tackling: Båret fra banen i PSG-nederlag

Pariserklubben vandt i sidste sæson på vanlig vis det franske mesterskab, ligesom de kom i finalen i Champions League. Det virker dog til at være glemt nu, da klubben blot er på tredjepladsen i Ligue 1.

Pochettino har været uden job siden november 2019, hvor han blev fyret i den engelske London-klub.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Stortalenter meldes på vej til Manchester-klubber

Læs også:Champions League-drømmen kan ende i nyt mareridt for PSG

Læs også:Misser Champions League-brag: Neymar ude i flere uger