Video : Tipsbladet
Skandinavien

Transfervarm dansk angriber: Jeg kan vælge og vrage

Den målfarlige dansker oplever stor interesse efter en forrygende sæson.

Philip Zinckernagel har netop forladt Bodø/Glimt til fordel for engelske Watford, og snart kan danske Kasper Junker måske også forlade den nordnorske mesterklub. I et interview med B.T. Sport fortæller den brandvarme angriber således om stor interesse fra andre klubber.

Den netop overståede sæson var også Kasper Junker bedste i karrieren hidtil. Den 26-årige dansker sluttede som topscorer i den norske liga med hele 27 kasser på 25 kampe, mens han også lagde op til en god håndfuld mål.

Og den forrygende sæson har sat den tidligere Superliga-angriber i en god situation. 

- Jeg har for første gang gode kort på hånden, og jeg kan vælge og vrage i forhold til, hvad der passer til mig, frem for, at jeg har været vant til, at jeg skulle tage det første og det bedste, hvis der kom noget. Det skal jeg selvfølgelig nyde, og det er jeg helt tryg ved sammen med Christian (agent Christian Bysted, red.). Der er rigtig mange klubber, der er interesserede i mig, siger Kasper Junker til B.T. Sport.

Tidligere har der været rygter om et skifte til England eller Tyrkiet, og i interviewet tilføjer Junker selv, at der har været interesse fra den tyske Bundesliga. Han tilføjer også, at det slet ikke er aktuelt at vende tilbage til Danmark.

Kasper Junker har en fortid i Randers FC, AGF og AC Horsens og nåede at score 12 mål på 108 Superliga-kampe, inden turen gik til Norge.

Hans kontrakt i Bodø/Glimt udløber den 31. december 2022.