Video : Tipsbladet
Generelle

Ny klub til André Riel: Rykker til 2. division

Han fik ophævet aftalen med Lyngby Boldklub, men angriber André Riel har allerede fremtiden på plads.

Det blev bare til fem kampe i efteråret for André Riel, der også måtte sidde ude i fem kampe på grund af en karantæne. Samtidig blev han sendt på tidlig juleferie og spillede ikke sidst i sæsonen for Lyngby Boldklub.

Kort inde i det nye år fik angriberen så ophævet sin aftale med Lyngby, og han har ikke skullet gå ledig længe, for allerede nu har den 31-årige fundet en ny arbejdsgiver.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Den tidligere AGF- og FC Helsingør-spiller er netop blevet præsenteret som ny mand i 2. divisionsklubben Frem, hvor han altså skal være med til at bringe klubben tilbage i 1. division. Aktuelt fører man Gruppe 1 i 2. division og ligger således med gode muligheder for at rykke op.

- Vi har flere gange haft en dialog med André, som jo er en rigtig Valby-dreng, men det har først kunne passe sammen nu, og vi er super glade for, at André tørner ud i den tværstribede trøje til foråret og ser det som endnu en styrkelse af vores hold, siger sportschef Peter Olesen.

Læs også:Tilbage fra skade: Manager overvejer Zohore-køb

- Jeg er glad og stolt over at få chancen for at spille for Frem. Det er min barndomsklub og hjerteklub. Jeg kommer fra en Frem-familie, så de glæder sig meget over, at det endelig sker. Jeg ser frem til at være en del af et godt hold og være en del af det projekt, Frem har gang i. Jeg vil samtidig gøre alt, hvad jeg kan for at få Frem tilbage til det sjove selskab, hvor klubben hører til, siger André Riel.

André Riel spillede ungdomsfodbold i Frem, men har aldrig spillet for førsteholdet.

Læs også:Tidligere Superliga-profil får ophævet sin kontrakt

Læs også:Forklarer Brøndby-skifte: Klubben spiller med om mesterskabet

Læs også:Officielt: Brøndby IF køber Michael Lumb