Dansker blev skurk i straffesparksdrama i FA Cuppen

League One-klubben Milton Keynes var så tæt på at levere en sensation i FA Cuppen, men dansker fik uheldig rolle i straffesparksdrama.

Danske Lasse Sørensen spillede fuld tid for League One-klubben Milton Keynes, der lørdag på udebane røg ud af FA Cuppen til Burnley efter en dramatisk kamp.

Sørensen og Milton Keynes kom på måltavlen lidt over midtvejs i første halvleg. Cameron Jerome gjorde det til 0-1 for gæsterne i det 29. minut, og dén føring holdt hele vejen til pause.

I anden halvleg så det længe ud til, at Milton Keynes skulle levere en kæmpe overraskelse ved at slå Burnley ud, men i overtiden gik det galt.

Hjemmeholdets Matej Vydra bragte balance i regnskabet med scoringen til 1-1 fire minutter inde i overtiden, hvorfor kampen skulle ud i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid formåede hverken Burnley eller Miltomn Keynes at score. Dermed skulle det hele afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Milton Keynes skulle sparke først og scorede, mens Burnleys helt i overtiden, Vydra, brændte som første sparker for hjemmeholdet.

Tredje sparker for Milton Keynes var danske Lasse Sørensen, og han brændte sit forsøg fra 11 meter-pletten. Derfor var det helt lige efter de første tre spark.

Men på det fjerde spark brændte Milton Keynes også sit forsøg, hvorfor det nu var op til Burnleys femte sparker Phillip Bardsley at afgøre det.

Bardsley scorede på sit forsøg og sikrede Burnley sejren og det videre avancement i FA Cuppen efter noget af et drama.