Video : Tipsbladet
Superliga

Meldes interesseret i Randers-profil: Varsler transferaktivitet

Elfsborg-boss forholder sig til rygterne om, at Andre Rømer er et varmt emne i klubben.

Torsdag morgen kunne Ekstra Bladet fortælle, at André Rømer fra Randers FC er et varmt emne hos de svenske sølvvindere IF Elfsborg, og det samme skriver den svenske avis Borås Tidning det samme.

Sidstnævnte har også spurgt IF Elfsborgs klubboss, Stefan Andreasson, om den danske midtbanekriger, men han vil ikke bekræfte interessen.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

- Det vil være det samme svar som altid: jeg kommenterer ikke spillere, der ikke tilhører os. Det er den her tid på året, hvor der spekuleres meget, men når vi har noget at fortælle, vil vi gøre det, siger Stefan Andreasson til Borås Tidning og tilføjer dog, at der formentlig sker noget i truppen:

- Jeg kommenterer ikke på eventuelle handler på den måde. Vi arbejder på, hvordan holdet skal se ud, og der vil helt sikkert være nogle yderligere ændringer inden transfervinduet lukker den 31. marts.

Læs også:Dansk U21-landsholdsspiller tæt på italiensk klub

I den svenske klub er Andre Rømer umiddelbart udset som en afløser for den tidligere AC Horsens-spiller Sivert Heltne Nilsen. Den norske midtbanekriger er ifølge flere norske medier tæt på et comeback til SK Brann i hjemlandet, og det efterlader altså et hul på Elfsborgs midtbane.

Det kan altså blive André Rømer fra Randers FC, men kronjyderne kræver mere end de to millioner, der er blevet snakket om - læs mere om det her.

Læs også:Randers-boss ryster på hovedet af prisskilt: Så siger vi nej tak

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Avis: Randers-kriger på vej til udlandet

Læs også:Tidligere Superliga-spiller på vej hjem: Han har udviklet sig meget

Læs også:Ståle Solbakken ville forære ham væk - det vil Jess Thorup ikke