Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss slår fast: FCK får ikke sin sportsdirektør nu

Peter Christiansen forbliver i AGF frem til 1. april, siger bestyrelsesformand Lars Fournais. FC København vil ikke acceptere AGF's krav for at frigive "PC" nu.

Det er snart to måneder, siden FC København præsenterede Peter Christiansen som kommende sportsdirektør. Men klubben kommer til at vente godt to måneder mere, slår AGF's bestyrelsesformand fast over for Ekstra Bladet.

FCK og AGF har ellers forhandlet om betingelserne for at lade "PC" skifte job med det samme, men de kan ikke blive enige. Derfor tyder det på, at han først kan tiltræde i jobbet 1. april.

Læs også:Kvist giver stafetten videre: Vil ikke afvise at tage den tilbage

- Vi mener, at vi har fremsat et meget rimeligt ønske set i forhold til den løn, som "PC" tjente i AGF, og det, som han stod til at tjene i FCK. Det er de ikke enige i, og det ser vi som et udtryk for, at det alligevel ikke er så vigtigt for FCK at få "PC" ind så hurtigt som muligt.

- Derfor bliver "PC" i AGF frem til udløbet af hans opsigelsesvarsel, siger formand Lars Fournais til Ekstra Bladet.

Peter Christiansen er i øjeblikket suspenderet fra sit job som sportschef i AGF, fordi han om kort tid skifter til en konkurrent. Han forbliver dog "står til rådighed for AGF i spørgsmål som eksempelvis her i transfervinduet", som administrerende direktør Jacob Nielsen sagde for halvanden uge siden.

Læs også:FC København-boss slår ud med armene: Det er op til AGF

- Det kunne være, man havde et spørgsmål i en eller anden sammenhæng. En spiller, vi tidligere har udvist interesse for, eller "Hvad er der sket i den her forhandling? Nogen siger sådan her; kan du ikke lige fortælle mig, om du er enig?" Der kan være mange ting, tilføjede han.

Kan I godt tale om det, selv om han er skiftet?

- Ja, jeg har snakket med "PC" under hans suspendering.

Læs også:AGF-boss om suspenderet sportschef: Han står til rådighed for os

Læs også:AGF vil gå nye veje: Sportschef-rollen skal bygges anderledes op

Læs også:William Kvist svarer på Ståle-kritik: Jeg har vist, jeg kan