Video : Tipsbladet
Superliga

Lang næse til Leverkusen: Superligaens supertalent koster kassen

Tyske Bayer Leverkusen har vist interesse for ghanesiske Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland, men nu lyder det fra tyske Kicker, at den danske klub kræver en større sum, end Leverkusen vil betale.

Han er stadig kun i gang med at kradse i overfladen af, hvad han formår som fodboldspiller, men ikke overraskende er der allerede voldsom interesse for det ghanesiske stortalent Kamaldeen Sulemana.

Der har allerede været masser af rygter om interesse for kantspilleren, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til tyske Bayer Leverkusen.

Læs også:Ikke tilfredshed i FCN: Der skal stadig lægges på hvis vi skal være klar

Peter Bosz' mandskab mangler et alternativ på venstrekanten, hvor man aktuelt kun har Moussa Diaby på grund af en skade til Paulinho, og derfor har man vist interesse for Kamaldeen Sulemana, 18 år. Det lader dog ikke til, at man gør alvor af interessen i denne omgang, fordi prisen, som FC Nordsjælland ønsker, er for høj.

Det er det tyske medie Kicker, der skriver, at FC Nordsjælland kræver 12 millioner euro for Kamaldeen Sulemana - det svarer til omkring 90 millioner danske kroner. Og det er altså for meget for Leverkusen, der også i oktober viste interesse for kantspilleren og dengang skal have budt halvdelen - seks millioner euro, altså 45 millioner kroner.

Læs også:Ung FCN-spiller lavede hattrick: Kalder ham Mini-Lukaku

Mediet skriver også, at Kamaldeen Sulemana faktisk slet ikke er interesseret i at flytte fra FC Nordsjælland på nuværende tidspunkt. Han har kontrakt med Farum-klubben frem til 31. december 2024, men vil helst vente til sommeren 2022 med at forlade FC Nordsjælland. Passer det, er det gode nyheder for Flemming Pedersen og FCN, der kan bygge op om stortalentet.

Indtil videre har Sulemana, der fylder 19 i februar, spillet 25 Superliga-kampe og scoret ni gange for FCN.

Læs også:Magisk Kamaldeen-kasse i FC Nordsjællands testsejr

Læs også:Medie: FC Nordsjælland er tæt på at blive solgt til udenlandsk investor

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub