Video : Tipsbladet
Landshold

Spillerforeningens medlemmer har talt: Her er årets mandlige hold

Spillerne fra Spillerforeningen har stemt på årets mandlige hold i dansk fodbold, og det er stort set den danske startopstilling på landsholdet.

Der er nogle ændringer i forhold til sidste år, men igen i år er det tæt på den danske startopstilling på landsholdet, der har fået plads på årets mandlige hold.

Det er spillerne i Spillerforeningen, der er blevet bedt om at stemme, og de har peget på 11 navne, som nu er offentliggjort på Spillerforeningens hjemmeside.

Læs også:Avis: Bayern-stjerne har skrevet under med Real Madrid

På mål er ikke overraskende Kasper Schmeichel, mens firebackkæden foran består af Daniel Wass, Simon Kjær, Jannik Vestergaard og Joakim Mæhle. Vestergaard er valgt efter et imponerende efterår i Southampton, mens Mæhle har vist sig imponerende frem på landsholdet.

På midtbanen er Christian Eriksen med, selv om det er småt med succes i Italien, og han får selskab af Dortmunds Thomas Delaney og Tottenhams Pierre-Emile Højbjerg.

Læs også:Mandagens rygtebørs: 18-årigt dansk angrebstalent på vej til Italien

I angrebet har spillerne i Spillerforeningen stemt på Yussuf Poulsen og Martin Braithwaite, der flankerer Nice-angriber Kasper Dolberg.

Forskellen på 2020 og 2019 er, at Henrik Dalsgaard var højre back i 2019, mens "Zanka" fik plads på holdet i stedet for Vestergaard og med Stryger på venstre back. Lasse Schöne var på midtbanen i stedet for Pierre-Emile Højbjerg, mens Robert Skov var at finde på kanten. Hans plads har Barcelonas Martin Braithwaite overtaget.

Læs også:Rasende Griezmann efter finale-nederlag: Hvordan tror du selv vi har det?

Læs også:Få minutter fra første triumf: Baskere stjal trofæ fra Braithwaite

Læs også:Zidane freder skuffende stjernespiller: Vi holder fast i ham