Video : Tipsbladet
Benelux

- Jeg hørte, at Nicolai Jørgensen måske skulle udlejes

Den danske angriber har både døjet med skader og hård konkurrence i Feyenoord, og han skulle angiveligt ikke være imod en udlejning.

30-årige Nicolai Jørgensen blev topscorer i Holland i sin første sæson i Feyenoord, men siden har den danske angriber kæmpet med skader og dårlig form, og han har således haft svært ved at finde netmaskerne.

På landsholdet har Nicolai Jørgensen ikke været med siden efteråret 2019, fordi han primært på grund af skader ikke har kunnet komme ind i et kontinuerligt forløb.

Selv om han har spillet 12 kampe i denne sæson, er der perioder, hvor danskeren starter på bænken for Feyenoord, og det har angiveligt været et diskussionsemne i den hollandske klub.

Læs også:Medier: Martin Ødegaard vil væk fra Real Madrid

Det er journalisten Martijn Krabbendam fra det store hollandske medie Voetbal International, der i podcasten Dick Voormekaar Podcast fortæller, at der har været snak om Nicolai Jøgensens fremtid.

- Jeg hørte fra folk i klubben, at han måske skulle udlejes, og at han ikke selv ville være imod en udlejning. Det er stadig muligt, for selvfølgelig vil han spille mere, siger journalisten til podcasten.

Nicolai Jørgensen har blot scoret to gange i denne sæson, men han startede inde i weekenden mod ærkerivalerne Ajax. Det opgør tabte Feyenoord med 0-1. 

Læs også:Tidligere Feyenoord-boss: Nicolai Jørgensen er en meget følsom dreng

Feyenoord har dog forstærket offensiven med angriber Lucas Pratto, der er hentet på leje i River Plate, ligesom man har 21-årige Robert Bozenik i truppen. Danskeren er startet i otte af sæsonens 17 kampe. Han har dog også plejet en mindre skade i løbet af efteråret. 

Og man kan nok dårligt fortænke danskeren i at have fokus på at finde formen igen - også med tanke på, at der kommer en EM-slutrunde til sommer, som Nicolai Jørgensen gerne vil være en del af. 

Den tidligere FC København- og Leverkusen-spiller har halvandet år igen af aftalen med Feyenoord.

Læs også:Avis: Bayern-stjerne har skrevet under med Real Madrid

Læs også:Frank Arnesen åbner op om Nicolai Jørgensen: Her er planen

Læs også:- De kan helt sikkert bruge Schöne