Video : Tipsbladet
Skandinavien

Fans går "all in" på dansker: Transfer-indsamling runder kvart million

En indsamling blandt supporterne af den svenske klub Hammarby har i den grad vind i sejlene.

En række fans af den svenske Allsvenskan-klub Hammarby IF ønsker i den grad at se den danske forsvarsspiller Bjørn Paulsen vende tilbage til klubben.

For tre dage siden startede en initiativtager en indsamling med titlen "Hent Paulsen hjem", og den rundede tirsdag aften 275.000 kroner i donationer, skriver det svenske medie Fotbolldirekt.

- Vi har sådant et ekstremt engagement blandt supporterne, og er der nogen klub i Sverige, som kan klare sådan en sag her og samle de penge, der skal til for sådan en handel, så er det Hammarby, sagde initiativtagere Henrik Fischer til FD i lørdags.

Læs også:Så skete det: Lewandowski støder dansk bomber af tronen

Tirsdag aften var det præsice tal på indsmalingen 275 852 svenske kroner.

Det er dog ikke sikkert, at pengene går til at hente Bjørn Paulsen. Det er nemlig ikke supporterne, der beslutter, hvilke spillere klubben skal hente, erkender Henrik Fischer. Hvis pengene overføres til klubben, så er ledelsen i sin gode ret til at bruge pengene på en anden spiller, hvis de finder det nødvendigt.

Bjørn Paulsen er inde i sit sidste halve år af kontrakten med tyske Ingolstadt, og han afviser bestemt ikke at vende tilbage til Hammarby. Faktisk er det den eneste, han vil.

Læs også:Dansker åbner for skifte til svensk klub: Det har jeg ikke hørt før

- Det er altid smigrende med interesse, men med al respekt (for Malmö FF, red.), så er Hammarby den eneste klub, der gælder. Nu ligger bolden hos dem, dagde han til FD i fredags.

Bjørn Paulsen spillede i Stockholm-klubben i perioden 2017 - 2019.

Læs også:Fans starter indsamling: Vil have dansker tilbage til klubben

Læs også:Dansker afviser Tomasson og Malmö: Det er ikke interessant

Læs også:Medie: Jon Dahl Tomasson vil have dansker til Malmö FF