Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle jagter forstærkning: Det er åbenlyst, hvor vi er mest sårbar

Vejle Boldklub er på jagt efter en forstærkning til angrebet, slår teknisk chef Jacob Krüger fast.

Der er godt og vel halvanden uge, til transfervinduet lukker, og Vejle Boldklub er ikke færdig med at handle. Teknisk chef Jacob Krüger slår over for Vejle Amts Folkeblad fast, at han jagter en angriber.

I øjeblikket råder VB kun unge over Wahid Faghir som den eneste, der har spidsangriber som sin favoritposition. Det er for lidt, og derfor vil Krüger forstærke sig. Men det er ikke nok kun at kunne spille én position.

Læs også:Transferplanen: Kan Vejle holde på teenagerangriber og AGF-emne?

- Vi skal bruge én spiller, der dækker vores fire offensive pladser, og det er vist åbenlyst, at vi er mest sårbar på den forreste plads, siger Jacob Krüger til Vejle Amts Folkeblad om planen for resten af transfervinduet.

Vejle rådede i begyndelsen af sæsonen også over Raphael Dwamena, men ghaneseren blev opereret i hjertet i januar 2020, og i efteråret opdagede Vejles lægestab nogle forhøjede værdier omkring hjertet. Derfor blev ghaneseren med det samme taget af banen.

Læs også:Vejle jagter to forstærkninger

Siden har Raphael Dwamena ikke været på banen, og Jacob Krüger sagde i november, at angriberen havde spillet sin sidste kamp i den røde trøje.

- Ja, det tror jeg, han har. Jeg forventer ikke, han kommer til at spille mere for os, sagde han til Eurosport.

Vejle har ti dage, til transfervinduet lukker.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Vejle-målmand skifter klub: Skal spille i 2. division