Video : Tipsbladet
La Liga

Dansker får ny holdkammerat i Spanien: Lejer angriber hos topholdet

Cadiz har fundet manden, der skal være med til at sende holdet endnu længere op i rækken.

Oprykkerne fra Cadiz har spillet et imponerende halvår i den spanske La Liga, hvor de i øjeblikket indtager 9. plads. Blandt andet takket være flere suveræne præstationer af den danske midtbanekriger Jens Jønsson.

I jagten på yderligere avancement i tabellen har de gulklædte nu forstærket truppen med en angriber. Således præsenterede de fredag den serbiske angriber Ivan Saponjic i klubben.

Den 23-årige frontløber kommer til på en lejeaftale fra ligaens tophold, Atletico Madrid, hvor han ikke har fået meget spilletid i denne sæson. 

Kun to gange har han været på banen for Diego Simeones drenge. Begge gange har det været i den spanske pokalturnering, hvor han ikke har fundet vejen til garnet.

Det skal den tidligere Partizan, Zulte-Waregem og Benfica-angriber nu forsøge at lave om på, når han slutter sig til truppen i den andalusiske havneby i resten af denne sæson.

Ivan Saponjic står noteret for en række ungdomslandskampe for Serbien, men det store gennembrud som senior mangler endnu at komme.