Randers-talent fejrede forlængelse med kasse i testkamp

Randers FC spillede fredag 2-2 i en testkamp mod Kolding IF.

Superliga-klubberne er godt i gang med at gøre sig klar til foråret i dansk fodbolds bedste række, og i de afsluttende forberedelser skal der også spilles kampe.

Det gjorde Randers FC fredag mod 1. divisionsholdet Kolding IF, men kampen viste også, at der mangler lidt.

Randers kom bagud 0-1 på et mål Marcus Gudmann, inden Tobias Klysner fejrede sin kontraktforlængelse med en scoring til 1-1. Det blev også 2-1 til kronjyderne i første halvleg, hvor Bassala Sambou stemplede ind.

I anden halvleg fik Denis Fazlagic dog udlignet til 2-2 på et straffespark med en lille halv time igen af opgøret.

Randers har en enkelt testkamp tilbage, inden Thomas Thomasbergs mandskab tager hul på forårssæsonen i Superligaen. Det opgør er mod OB om fire dage.

Kronjyderne åbner Superliga-foråret med et opgør mod AC Horsens.