Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FC København henter Mustapha Bundu

FC København lejer den tidligere AGF-spiller Mustapha Bundu i Anderlecht.

FC København henter Mustapha Bundu på en lejeaftale i Anderlecht. Det bekræfter de danske vicemestre tirsdag eftermiddag.

Den tidligere AGF-profil har det seneste halve år tørnet ud for Anderlecht, men opholdet i Bruxelles har ikke været den store succes, og derfor vender han nu tilbage til Danmark.

FC København har lejet offensivspilleren fra Sierra Leone for resten af indeværende sæson, og lejeaftalen indeholder en købsoption, som FCK kan benytte sig af, hvis de vil købe Bundu.

- Jeg er virkelig glad og stolt over, at FCK har ønsket mig. Det er en stor klub, ikke bare i Danmark, men også internationalt. Jeg glæder mig til at spille i Parken og gøre hvad jeg kan, for at klubben når sine store ambitioner, siger Mustapha Bundu og tilføjer:

- Det er ingen hemmelighed, at det ikke er gået, som jeg havde håbet i Anderlecht, men jeg vil hellere bruge min energi og mit fokus på at glæde mig til at komme i gang i FCK end at ærgre mig over det.

- Jeg kender mange af mine nye holdkammerater fra banen, og jeg kender selvfølgelig Jens Stage og Rubén Sellés i forvejen, ligesom jeg kender ligaen godt. Jeg ved, at der er store forventninger til FCK, og jeg håber også, at jeg kan være med til at indfri dem, og så må vi se, om jeg bliver længere end til sommer.

FC København-træner Jess Thorup er glad for tilgangen af Mustapha Bundu.

- Vi har rigtigt dygtige angribere i truppen, men vi har været på udkig efter en, der kunne supplere med fart og power i sit spil. Det har Bundu som to af sine store kompetencer, så vi ser ham som et godt supplement til de muligheder, vi har i forvejen.

- Bundu er en aggressiv og udfordrende angribertype, som både er stærk en mod en, har god tilstedeværelse i boksen og er stærk i omstillinger med sin store fart, der også hele tiden er en trussel for modstanderne i deres bagrum. Vi glæder os meget til at få ham ud på banen, siger Jess Thorup.

23-årige Mustapha Bundu tørnede ud for AGF i fire år, og han noterede sig for 101 Superliga-kampe for århusianerne. Det blev til 17 scoringer inden afrejsen til Belgien.