Video : Tipsbladet
Superliga

Coronatiltag strammes i Superligaen: Det er jeg tilhænger af

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm bakker op om de strammere coronatiltag i Superligaen.

Tipsbladet.dk kunne tirsdag afsløre, at coronatiltagene i Superligaen bliver strammet i den kommende halvsæson, og det møder opbakning fra SønderjyskE-træner Glen Riddersholm.

Det fastslår han i et interview med Der Nordschleswiger.

Af nye tiltag er blandt andet, at spillerne skal testes tre gange om ugen mod tidligere to gange - på kampdage skal spillerne igennem en quicktest, før de får grønt lys til at gå på banen. Desuden er der et øget fokus på fysisk kontakt, og spillerne anbefales på det kraftigste at undgå at give highfives og kramme under eksempelvis målfejringer.

Læs også:Solbakken om rigmænd i danske klubber: Idealismen er "long gone"

- Jeg er tilhænger af de strammere foranstaltninger. Vi er privilegerede overhovedet at kunne fortsætte med at spille. Vi er ansvarlige og vil tage alle forholdsregler, siger Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE-træneren fastslår, at quicktesten på kampdage får ham til at gribe tingene en smule anderledes an.

- Vi vil sandsynligvis ikke tage til udekampe med kun 18 spillere, men med 20 eller 24. Med hurtigtests ved vi ikke, om holdet skal ændres med kort varsel, lyder det fra Riddersholm.

Læs også:Dansk stortalent blev ramt af alvorlig skade: Nu er der positivt nyt

Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen, fastslog tirsdag over for tipsbladet.dk, at det først skal undersøges, om det teknisk kan lade sig gøre at hurtigteste spillerne på kampdage. Det er i skrivende stund ikke afklaret endnu, men forventningen er, at det indføres.

Du kan læse meget mere om de nye tiltag ved at klikke her. 

Læs også:Rigmænd indtager Superligaen: Så meget er de værd

Læs også:Officielt: Ny angriber får tre år i AaB

Læs også:Tidligere Horsens-anfører tæt på ny klub: Kan starte dansk transfer-kabale