Video : Tipsbladet
Superliga

Jess Thorup udpeger særlig styrke i FCK: Det går træneren meget op i

FC Københavns cheftræner Jess Thorup går ikke så meget op i talkombinationer, da det handler om noget helt andet for ham.

I vinterens transfervindue har FCK'erne fået forstærkning i Lukas Lerager og Mustapha Bundu i de sidste dage, og det betyder, at københavnernes cheftræner mener, at de har mange muligheder for ham, ligesom der også bliver kamp om, hvem der skal starte inde. Derudover fremhæver han også muligheden for at kunne veksle mellem forskellige typer.

Det fortæller han i et interview på FC Københavns hjemmeside.

Læs også:FCK udtager kamptrup: Bjelland vraget - to angribere ude med skader

- Jeg går jo meget ind for fleksibilitet, både i måden at spille på og i forhold til typerne vi har på banen, så vi kan være fleksible både i kampene og fra kamp til kamp. Som jeg har sagt før, så handler det ikke om talkombinationer, men om udtrykket på banen, så modstanderne blandt andet også får sværere ved at læse os, forklarer Jess Thorup.

Endvidere peger han på, holdet i det kommende program ikke har plads til at lave missere eller slappe af. Dog peger han i den forbindelse også på, at man har gjort forarbejdet godt i vinterpausen.

Læs også:Lukas Lerager får ikke FC København-debut onsdag

- Jeg synes, at vi har forberedt os bedst muligt, og gjort alt hvad der stod i vores magt til at gøre os klar. Og på trods af diverse udfordringer har vi fået det maksimale ud af det, siger han og fortsætter:

- Jeg har stor ros til overs for staben og spillerne i forhold til at involvere sig og få det bedste ud af de tiltag, som vi har lavet, både på og uden for træningsbanen. Vi har bygget en stærk kultur op med en stærk vi-følelse, og det får vi også brug for, for vi skal være sammen om at nå helt op og blande os i toppen, lyder det fra Thorup.

FC København lægger ud med at møde AaB onsdag i deres første Superliga-kamp i 2021.

Læs også:Topscorer, mester og skuffelse: Så ringe var vi til at forudsige Superligaen

Læs også:Superliga-trænernes pointsnit: Brian Priske går i udbrud

Læs også:Thorup med klar plan: Her skal Lerager spille