Video : Tipsbladet
Superliga

Føler sig forbandet: Albæk var bange for VAR

SønderjyskE-anfører Mads Albæk var nervøs for, at sin scoring mod FC Midtjylland ville blive annulleret.

SønderjyskE kom godt fra land i deres forårspremiere, da det blev til en 2-1-sejr over FC Midtjylland på udebane. Her var Mads Albæk særdeles afgørende, da han scorede det første mål for sønderjyderne, men han turde næsten ikke tro på det selv.

Det fortæller anføreren i et interview med Der Nordschleswiger.

Læs også:Sådan kan FCM hjælpe Brentford med transfer-fordel

- Jeg var bange for, at VAR havde set et frispark, og mit mål ville blive annulleret. Efter det annullerede mål i Vejle og to skud på stolpen, så troede jeg næsten, at jeg var forbandet, lyder det fra Albæk.

Selve scoringen var da også noget, som man næsten skulle gnide sig i øjnene for at tro, da afslutningen kom fra omkring 30 meter. Til trods for den lange afstand, så overrumplede et bræk i boldens bane FCM-målmand Jesper Hansen, og så stod der 1-0 til SønderjyskE.

Læs også:Brasiliansk FCM-stjerne: Dette har jeg lært i DK

Kampens anden SønderjyskE-scoring kom med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid, hvor Anders K. Jacobsen fik sendt bolden i netmaskerne.

Foruden målene peger Albæk endvidere på, at det var medvirkende til sejren, at mandskabet var så stærkt i deres pres, og at det lykkedes for dem at vnide kampen om midtbanen. Derfor roser han både Rasmus Vinderslev og Emil Frederiksen for deres indsats.

Med sejren er SønderjyskE nummer fem i Superligaen, og de skal allerede i kamp igen på søndag, hvor Haderslev-klubben skal møde Vejle på hjemmebane.

Læs også:Ser kontroversiel dom: Han slår i frustration

Læs også:Svarer Riddersholm igen: Glen tænker mange ting

Læs også:FCM-talent: Vi må bare vænne os til det i foråret