Video : Tipsbladet
Superliga

Brutal dom mod SL-klub: Nedrykning i andre sæsoner

FC Nordsjælland taler for meget om udvikling og gode takter - men resultaterne udebliver, og sæsonen er i fare.

FC Nordsjælland har i årets første tre spillerunder hentet kun et point, hvilket faktisk også er det eneste point, der er samlet i de seneste seks spillerunder.

FCN er inden weekendens kamp mod Randers FC ude i et scenarium, hvor tre point er et klokkeklart krav, hvis man fortsat skal håbe på at kunne snige sig til en plads i top-6, hvilket klubben er lykkes med i de seneste sæsoner.

- Ikke så meget mere snak om udvikling, ikke så meget snak om gode takter. Det er nu, at FC Nordsjælland skal vinde for at holde skal bevare en chance for at komme med i top 6.

- Det er enten Randers eller SønderjyskE, man skal indhente, siger Tipsblades chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

FCN bør og skal være glade for, at tingene fungerer så dårligt for både AC Horsens og Lyngby BK, for ellers kunne FCN være i reel nedrykningsfare.

- I andre sæsoner havde FC Nordsjælland været i reel nedrykningsfare, og det er deres held, at Lyngby og Horsens har hentet så utroligt få point i denne sæson, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

Se hele hans lynanalyse af weekendens kamp mellem Randers FC og FC Nordsjælland i videoen øverst - men tjek også tipsbladet.dk's optakt til kampen her