Video : Tipsbladet
Premier League

Pep Guardiola forklarer succes: Vi har mange penge

Manchester Citys succes skyldes i høj grad penge, siger Pep Guardiola.

19 sejre i træk.

Det er det blevet til for Manchester City, efter at det stjernespækkede engelske mandskab onsdag aften besejrede Borussia Mönchengladbach på udebane i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Guardiolas mandskab er derfor godt på vej mod Champions Leagues kvartfinaler, mens sejrsstimen også har sikret dem et forspring på 10 point i toppen af Premier League. De bader i succes i øjeblikket, og det kan de ifølge cheftræneren især takke penge for. 

- Vi har en masse penge til at købe mange utrolige spillere for, sagde Guardiola ifølge Goal efter kampen, da han blev spurgt, hvordan de har formået at vinde 19 kampe i træk.

- Det er sandt. Uden spillere af høj kvalitet kan vi ikke gøre det. Denne gruppes menneskelighed… Spillerne er fantastiske og har et utroligt forhold. De spiller hver kamp og tænker bare på at vinde den kamp.

- I dag kan de nyde natten, og så tænke på West Ham. Der er tre uger til returopgøret mod Gladbach, så det næste mål er West Ham. Det er alt, hvad jeg tænker på.

Ifølge Goal har Manchester City brugt knap fire milliarder kroner, siden Pep Guardiola blev klubbens træner i 2016. De er blandt andet blevet brugt på onsdagens to målscorere, Bernardo Silva og Gabriel Jesus.

Manchester City og bysbørnene Manchester United skal også være klar til at bruge flere penge til sommer - læs mere her