Video : Tipsbladet
Europa League

Efter Molde-sensation: Solskjær håber på gensyn

Manchester Uniteds norske manager Ole Gunnar Solskjær håber at møde sit tidligere hold Molde, der torsdag leverede en mindre sensation mod Hoffenheim.

Det var en sort aften for tysk fodbold og den danske landsholdsspiller Robert Skov, da de torsdag blev slået ud af den norske klub Molde.

Klubben fra den lille by med 25.000 indbyggere har ikke spillet en hjemlig turneringskamp siden november, og eneste mulighed for at træne fodbold er på kunstgræsbaner eller i indendørshaller med græstæppe.

Modsat er den tyske liga i fuld gang og Hoffenheim ligger midt i tabellen langt fra nedrykning, men også langt fra europæiske pladser næste sæson. Derfor havde de heller ingen grund til at spare på kræfterne mod de upåagtede nordmænd.

Læs også:Siden debuten mod FCM: PL-stjerne i vild udvikling

Alligevel tabte de 2-0, og dermed kan Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær øjne et spektakulært møde med sin tidligere klub. Nordmanden stod nemlig i spidsen for netop Molde, inden han tog over i United, og han er ikke i tvivl om, hvem han vil møde i næste runde.

- Selvfølgelig mit tidligere hold. Det var en fantastisk kamp. Det er helt utroligt at vinde på udebane mod Hoffenheim i februar, siger Solskjær til norsk TV2

- Jeg snakkede med Erling (Moe) (Molde-træner, red.), og vi havde en fin kort samtale. De havde mange skader og karantæner, så 2-0 på udebane må være den største præstation i denne runde, fortsætter han.

Læs også:Schmeichel roser Prag-dansker og Co. efter EL-exit

Erling Moe var assistent i Molde under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, og det kan derfor også blive et spændene gensyn mellem de to trænere, ligesom da Manchester United mødte FC København, der dengang blev trænet af Ståle Solbakken, i selsamme turnering tilbage i august.

En anden spiller der også håber på, at Molde skal møde Manchester United, er Molde-spilleren Magnus Wolff Eikrem, der som 16-årig skiftede til netop Manchester United.

Læs også:Manchester United cruiser videre i Europa League

Læs også:Overblik: Disse hold er videre i Europa League

Læs også:Torsdagens rygtebørs: PSG overvejer Liverpool-midt