Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-boss: Sådan skal vores sportschef være

Afløseren for Hans Jørgen Haysen kan sagtens komme til at ligne en kopi.

SønderjyskE er i øjeblikket uden sportschef efter Hans Jørgen Haysen har forladt klubben til fordel for AGF. Hos Haderslev-klubben er man derfor i fuld gang med at finde den næste til posten.

Her er der ikke planer om at blive for internationale, selvom man i efteråret fik amerikanske ejere. Det fastslår SønderjyskE-direktør Klavs Rasmussen i et interview med TV3 Sport.

- Det vi har rigtig meget fokus på nu, hvor vi skal ud og rekruttere og finde jobprofilen og det nye ansigt, som skal være med til at hjælpe det her videre, så er det meget vigtigt, at det er en dansk profil, siger han og fortsætter:

- Så vi er meget bevidste om det lokale islæt. Men selvfølgelig er vi spændte på at se mulighederne med en Serie A-klub i Spezia. Det er muligheder og ikke begrænsninger, lyder det fra Klavs Rasmussen.

Men selvom man gerne vil holde fast i noget af det, som man kender, så kan der godt være ændringer på vej - og dem er de åbne for, forklarer Rasmussen.

- Men selvfølgelig skal vi være klar til forandringer og nye ting og muligheder i forhold til det setup, som vi er blevet en del af. Det ser jeg som en god mulighed, siger SønderjyskE-direktøren, som peger på, at de amerikanske ejere ikke blander sig i det daglige, hvor det stadig vil være cheftræner Glen Riddersholm, som kommer til at styre den del.

På banen har SønderjyskE desuden udmærket sig med, at være blandt de hold, som afleverer mindst bagud i kampene. Læs om hvem der gør det mest her.