Video : Tipsbladet
Superliga

Lejet Horsens-back: Vant til mere medvind i FCM

Nikolas Dyhr mener, at marginalerne har nemmere ved at falde ned til fordel for FCM end AC Horsens, hvor han er i dette forår.

I sidste sæson var Nikolas Dyhr med til at vinde mesterskabet med FC Midtjylland, og i efteråret var han med på bænken i Champions League. Nu ser virkeligheden meget anderledes ud for venstrebacken, som er lejet ud til AC Horsens.

Her slås man for at undgå nedrykning, og han kan sagtens mærke forskellen på et tophold og et bundhold. Det fortæller han om i et interview med Horsens Folkeblad.

- Det handler meget om marginaler. I FC Midtjylland har jeg været vant til, at den slags oftest faldt ud til vores fordel. Nu prøver jeg i høj grad, hvordan det er, når tingene bare ikke vil lykkes, siger han og fortsætter:

- Vi kan ikke gøre andet end at blive ved med at presse på, lyder det fra Nikolas Dyhr, som har været med fire af de fem første Superligakampe efter vinterpausen, hvor holdet stadig mangler at få scoret.

I den seneste mod Vejle var man dog tæt på i 0-0-kampen, og Dyhr fastslår selv, at det var den bedste kamp for ham under sin udlejning, ligesom han nyder, at han nu kan spille fast efter at have været reserve for Paulinho i FCM i et års tid.

Dyhr selv er endvidere selv fra Horsens oprindeligt, og derfor kender han da også en smule til klubben, som han har en lejeaftale med for resten af sæsonen.

En anden med FCM-fortid i AC Horsens er blandt andet Søren Reese, og han har planen klar for, hvordan de undgår nedrykning. Læs mere om det her.