Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-spiller klar igen: Mulighed for en mere

AaB kan måske se en af deres spillere tilbage på banen igen efter en skadespause, når de møder AC Horsens onsdag aften.

Det kunne ikke lade sig gøre for Martin Samuelsen at være med i AaB's seneste kamp mod FC Nordsjælland, da den brækkede næse fra mødet med FCM stadig plagede ham. Den slags er der heldigvis råd for, og derfor kommer man til at se ham med en specialdesignet maske i den næste kamp, som er mod AC Horsens.

Det fortæller den norske offensivspiller i et interview med Nordjyske.

- Det er da at foretrække at spille uden maske, men jeg er nok nødt til at bruge den i nogle uger, og så må det være sådan. Jeg føler mig klar til at spille, og når bolden først ruller, så glemmer man også lidt, at man har maske på, siger fortæller Samuelsen.

Endvidere ser det også ud til, at Rasmus Thelander bliver til rådighed. Han var i hvert fald med i hele tirsdagens træning, og dermed peger det hen mod, at han kan få en startplads, hvis knæet reagerer bedre denne gang end i weekenden.

Dog er det stadig sikkert, at hverken Jakob Ahlmann, Oscar Hiljemark og Lucas Andersen kan være med. Førstnævnte sidder ude med en karantæne, mens de to andre er skadede. Der er dog ved at lys for enden af tunellen for Andersen, som nu er på græs igen.

Det er dog stadig alene med AaB's fysiske træner, hvor de senest lavede løbeøvelser. 

Lucas Andersen har i det hele taget bøvlet en del med skader, og det vil han til bunds i. Læs mere om det her.